OM OSS

Åkersberga Elektriska AB är ett gediget och väl etablerat företag som varit en del av kommunens näringsliv sedan 1934. Den 3:e mars 2008 togs familjeföretaget över av Patrik Åkerberg och Carl Niklasson, som båda har en lång historia som anställda inom företaget.

Åkersberga Elektriska AB är serviceföretaget vars signum är nöjda kunder vare sig det handlar om privatpersoner eller byggherrar i stora entreprenader. Som ett viktigt led i att göra våra kunder belåtna försöker vi att hålla nere väntetiden till ett minimum.

För närvarande har vi ett 15-tal mycket kompetenta medarbetare. Våra duktiga montörer har tillsammans ett brett kunskapsspektra, och vi åtar oss allt från det lilla serviceuppdraget hos privatpersoner till kompletta elinstallationer vid nybyggnationer och mindre industrier. I huvudsak utför vi el-, tele- och datainstallationer till både företag och privatpersoner. Vi tycker att en levande skärgård är viktigt och vi åtar oss gärna jobb där.

För oss är en hållbar utveckling en självklarhet och Åkersberga Elektriska AB är sedan några år tillbaka miljödiplomerade. Som en del i vårt miljöengagemang utbildas alla våra anställda i grundläggande miljökunskap och ecodriving och vi har bytt ut stora bensinslukande bilar mot mindre och mer energieffektiva modeller. Vi hjälper också gärna våra kunder med energirådgivning och att välja miljöriktiga alternativ när det exempelvis gäller belysning eller uppvärmning.

Vi är delägare i Elkedjan, en rikstäckande inköpsorganisation. Tack vare det kan vi tillhandahålla vitvaror till mycket bra priser. Åkersberga Elektriska AB är också medlem i EIO (Elektriska installatörsorganisationen) och arbetar efter EIO:s miljöplan (Q-miljö) samt kvalitetssäkringssystem. För att kunna erbjuda våra kunder den bästa och senaste tekniken får våra anställda fortlöpande gå olika branschutbildningar inom bland annat miljö, kvalitetskontroll, nya föreskrifter och elsäkerhet.

Välkommen till oss!

MILJÖDIPLOMERAD ELEKTRIKER

Vi är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas som baserar sig på de fem grundelementen i ISO 14001.

SÖKER DU EN BRA EL-KONTAKT?

Åkersberga Elektriska AB
Rallarvägen 11
184 40 Åkersberga

Mobil : 070 – 835 38 93
Mail : elservice@e3k.se

Kontaktformulär