ELEKTRIKER ÖSTERÅKER

För Åkersberga Elektriska är Åkersberga hemmaplan. Det var här allt började och de flesta av oss som arbetar på företaget bor i eller har en tydlig koppling till kommunen. Sedan 1934 har företaget hjälpt såväl privatpersoner som företag och kommun med allt som rör elinstallationer.

Österåker är en expansiv kommun där tidigare fritidhusområden succesivt omvandlas till områden där människor bor permanent och i de gamla villakvarteren anpassas husen till modern standard vartefter hemmen byter ägare. Företagsklimatet i kommunen är gott varför många företag startas och växer här.

I denna verklighet verkar vi, med vår serviceanda och samlade kompetens…
…behöver du en bra el-kontakt – kontakta oss!

För våra tjänster, klicka här

MILJÖDIPLOMERAD ELEKTRIKER

Vi är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas som baserar sig på de fem grundelementen i ISO 14001.

SÖKER DU EN BRA EL-KONTAKT?

Åkersberga Elektriska AB
Rallarvägen 11
184 40 Åkersberga

Mobil : 070 – 835 38 93
Mail : elservice@e3k.se

Kontaktformulär

TIPS ROT-AVDRAG!

Vi hjälper gärna fastighetsägare och bostadsrättsinnehavare att ansöka om ROT-avdrag. Processen går smidigare om du vid första kontakten med oss uppger korrekta uppgifter. Vi behöver personnummer för den sökande och fastighetsbeteckning/br-föreningens org.nr där arbetet ska utföras. Viktigt är att den sökande står som ägare/innehavare. För fullständig information läs mer på Skatteverkets hemsida som finns i slutet på denna sida.