ELEKTRIKER VAXHOLM

För Åkersberga Elektriska är Vaxholms kommun den renodlade skärgårdsgrannen i söder. Vårt kontor finns i Åkersberga, men tack vare ett stort skärgårdsintresse hos flera inom företaget har vi kopplingar till kommunen och sedan många år tillbaka hjälper vi både privatpersoner och företag i kommunen med allt som rör elinstallationer.

Vaxholm, med sina öar och huvudön Vaxön, har de senaste åren blivit en populär kommun att bo och verka i. Här minskar antalet fritidsställen allt eftersom familjer flyttar dit permanent och villor med gamla anor byggs om för att passa moderna familjers behov.

I denna verklighet verkar vi, med vår serviceanda och samlade kompetens…
…behöver du en bra el-kontakt – kontakta oss!

För våra tjänster, klicka här

MILJÖDIPLOMERAD ELEKTRIKER

Vi är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas som baserar sig på de fem grundelementen i ISO 14001.

SÖKER DU EN BRA EL-KONTAKT?

Åkersberga Elektriska AB
Rallarvägen 11
184 40 Åkersberga

Mobil : 070 – 835 38 93
Mail : elservice@e3k.se

Kontaktformulär

TIPS ROT-AVDRAG!

Vi hjälper gärna fastighetsägare och bostadsrättsinnehavare att ansöka om ROT-avdrag. Processen går smidigare om du vid första kontakten med oss uppger korrekta uppgifter. Vi behöver personnummer för den sökande och fastighetsbeteckning/br-föreningens org.nr där arbetet ska utföras. Viktigt är att den sökande står som ägare/innehavare. För fullständig information läs mer på Skatteverkets hemsida som finns i slutet på denna sida.